<< >>

König Catering

Speiseplan: 8.WEEK ESSE 2014

Monday 17.02.2014 Tuesday 18.02.2014 Wednesday 19.02.2014 Thursday 20.02.2014 Friday 21.02.2014
Soups and Stews soup of the day soup of the day soup of the day soup of the day soup of the day
menu1  noodles
with sausage
tomato sauce
and grated cheese
Chilli con Carne
with rice
 Sliced
Zurich-style
with potatoes
roast pork
with Brussels sprouts
and dumplings
turkey goulash
with spaetzle
menu2 steak smoked
with letcho
and rice
 chicken Steak
“Hawaii”
with salad
and Wedges
 2 Chicken knuckles
with red cabbage
and potatoes
chicken cutlet
with peas
and fries
 pastoral role
with tzatziki
coleslaw
and rice
menu3 vegetable cutlet
in herb sauce
broccoli
and potatoe
stuffed zucchini
with ratatouille
and rice
 dumpling
with plum filling
and vanilla sauce
 lasagne
with vegetables
2 breaded Camembert
with cranberry
and fries

Unser Service für Ihre Firma! Jedes Catering ist individuell für Sie angepasst. Ob die Betreuung Ihrer Tagung, ein Flying Buffet, der Sekt Empfang in Ihrer Firma oder Ihr Firmen Fest. Wir richten uns nach Ihren Wünschen, egal ob in Ihren Räumen oder in unseren Räumen. Ihr König Catering Team www.koenig-catering.de koenig-catering@gmx.de Büro: Tel.0351-8718445 / Fax 0351-8718446